top of page

"Culturele rust in de natuur"

Bains-Les-Bains

In de Vogezen staat een prachtige boeren hoeve van mijn familie op een unieke locatie. Sinds twee jaar zijn we onder mijn leiding bezig deze geweldige plek te verbouwen tot een verhuurbare cursuslocatie voor alle kunstvormen. We verwachten in 2018 de eerste workshops te kunnen geven

 

Het stadje Bains-Les-Bains ligt op slechts 642km afstand van Amsterdam. De carré-boerderij uit 1762 bestaat uit een vijftal panden. Om je heen niets dan natuur en stilte terwijl je slechts vijf minuten verwijderd bent van een goede supermarkt.

Het hoofdhuis van deze robuuste boerderij is al te huur voor natuurliefhebbers en heeft een capaciteit tot 12 personen. Ben je geinteresseerd en wil je meer hierover weten, mail me op info@ayke.nl of bel me op 06-15002193.

De eerste slide foto's geven een indruk van de boerderij en de omgeving.

View from the hill...
View from the hill
Slaapkamer
Oorlogsmonument
Winter
De natuurlijke bron
Slaapkamer zolder
Winter
Achtertuin
Appelboom Bloesem
Voorkamer
Appelboom
Kerktoren van Bains-les-Bains

Verbouwing

In 2018 verwachten wij dat de studio voor workshops (ruimte oppervlak circa 300 m2) klaar is. Er is volop licht aanwezig, een 40 m2 aansluitend balkon en een prachtig uitzicht waar elke schilder van droomt. 

Er is twee hectare grond omheen waar prima tenten kunnen worden opgezet. Daarnaast is er een torentje (eindrealisatie februari 2017) 0voor twee personen en het hoofdhuis vor 12 personen (al gereed)..

 

Hieronder krijg je een kleine indruk van de verbouwingen die gaande zijn. Ben je geinspireerd en wil je meeklussen; mail of bel me. je bent van harte welkom!

Bouwtekeningen Toren I
Fase 1: oude dak er af...
Eind Fase I: Nieuw dak
Fase II: Waterdicht
Fase III: Bouwtekening
Fase III: Latei Plaatsen
Fase III: Muur verwijderen
Fase III: Vloerveren plaatsen
Fase III: Kozijnen geplaatst
FAse IV: Betonvloer met verwarming
FAse IV: Vloer met verwarming af
Fase V:Nieuwe schoorsteen
Fase VI: Leidingen plaatsen
Fase VII: Isolatie en Gipsplaat
Bouwtekeningen Grange I
Bouwtekeningen Grange II
Bouwtekeningen Grange III
Bouwtekeningen Grange IV
bottom of page