top of page

"Spelen is een serieuze zaak"

Over Mij

“Mijn passie is het mensen bewust maken van hun keuzes. Dan ontstaat er vrijheid en de mogelijkheid om de wereld naar je hand te zetten.”

De eerste zeven jaar van mijn werkende bestaan werkte ik als verzekeringsagent bij Aon Insurance. Gelijktijdig werd ik in 2004 Europees Kampioen Skatedance. Dat was het moment om mijn droom te gaan leven. Ik nam ontslag en studeerde theater; kleinkunst. Sindsdien combineer ik het skaten, theater en mijn zakelijke ervaring om zo veel mogelijk mooie dingen te realiseren. De afgelopen twee jaar was ik te zien in de musical “Soldaat van Oranje”.

“Het is magisch om te zien als het kwartje bij een deelnemer valt.”

Mijn vakgebied is theater. In de lessen die ik geef op scholen, cursussen en trainingen gaat mijn focus uit – naast hetgeen dat daadwerkelijk geleerd moet worden – naar het persoonlijk “aanzetten” van ieder individu binnen de lesgroep. In elke leerling of deelnemer zoek ik de ingang vanuit zijn eigen al bestaande kwaliteit. Om maximale overdracht van het geleerde te realiseren is het mijn taak om de aanknop van de deelnemers te vinden zodat zij vanuit zichzelf het geleerde doorgronden en duurzaam kunnen inzetten.

“What the mind can concieve and believe, the mind can achieve” -Napoleon Hill-

Ik ben een aanjager. Er kan meer dan men denkt en er is bijna altijd meer ruimte dan verondersteld. Als ik zie dat er mooie dingen gerealiseerd kunnen worden ga ik los. Daarin gebruik ik mijn theatrale creativiteit om buiten bestaande paden te denken. Daarom ben ik naast het theater en scholen te vinden in de Corporate wereld. Je komt mij tegen in trainingen of shows, zowel met of zonder theatrale kwinkslag.

"Als ik zie dan dingen beter kunnen krijg ik meteen ondernemerszin"

Sinds kort ben ik als sociaal en duurzaam ondernemer actief. Dit staat in de beginschoenen maar een pilot van een van mijn ideeën gaat dit najaar van start. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte. Je vindt al mijn bezigheden op de projecten pagina.

Wil je meer weten of me boeken, bel me (0615002193) of mail me (info@ayke.nl). Je kan mij ook vinden op sociale media:

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page