top of page

CEL / WAKKER Update I


Kunstminnaars / Vrienden,

Allereerst hartelijk dank aan iedereen die gedoneerd heeft en/of de link heeft doorgestuurd. Meer dan vijftig donateurs hebben geld gedoneerd en we hebben zo inmiddels 76% van het gewenste bedrag bereikt. Te gek!

Maar we zijn er nog niet. Ook voor de laatste 24% kan ik alle hulp gebruiken. Doneren kan nog altijd dus ben je te druk geweest of was je het vergeten grijp nu je kansen doneer aan “CEL” via deze link . Je komt dan op de website van voordekunst.nl, de site waarop iedere kunstliefhebber naar eigen smaak kleine of grotere donaties kan doen.

Je kan al ondersteunen vanaf 10 en elke donateur krijgt er ook iets voor terug. Laat je inspireren en help Cell naar de honderd procent realisatie!

Heb je kunstminnende of anderszins potentieel gulle vrienden, schroom dan niet WAKKER/CEL te delen door bijvoorbeeld dit mailtje of de link door te sturen, te delen op facebook, of er enthousiast over te vertellen. Op de website staat een proloog film en meer uitleg over de voorstelling.

Op naar de honderd! Tot in het theater! Voor vragen of extra informatie ben ik bereikbaar via e-mail.

met creatieve groeten en veel dank,

Ayke

Overzicht
Archief
Overzicht op Tags
No tags yet.
bottom of page