top of page

Bains-les-Bains; van oude boerderij tot vakantie- en cursuslocatie.

Mijn familie bezit een oude boerderij uit 1762 in de Vogezen, Frankrijk. Sinds twee jaar sta ik aan het roer om deze boerderij om te toveren tot een verhuurbare plek voor een heerlijke vakantie of creatieve cursus.

Momenteel verbouwen wij het torentje (rechtsvoor op de foto) tot luxe tweepersoons appartement. Daarna wordt de grote schuur (15 x 20 mtr) onder handen genomen. Ik hoop in 2018 de eerste cursussen te kunnen geven. De ruimte biedt dan stilte, veel licht en een prachtig uitzicht en kan gebruikt worden voor trainingen/ workshops.

Mocht je vragen hebben, mee willen doen aan dit bouwproject of er in de toekomst cursussen willen geven kan je me mailen / bellen. Je vindt meer informatie hierover op deze pagina.

foto's met de ontwikkelingen

Overzicht
Archief
Overzicht op Tags
No tags yet.
bottom of page