top of page

Try-Out WAKKER


Vrienden, Donateurs,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik jullie op de hoogte heb gebracht. Maar ik heb ondertussen niet stilgezeten. Vanaf september ben ik samen met regisseur Majanka Fröhlich aan het repeteren geslagen. Als resultaat is niet alleen de werktitel “CEL” vervangen voor de definitieve titel “WAKKER” maar heeft de voorstelling ook dusdanig vorm gekregen dat aanstaande vrijdag 8 november 2013 de eerste try-out gespeeld zal worden in het Rietveldtheater te Delft.

Ben je nu al nieuwsgierig? Kom dan kijken in Delft en reserveer kaartjes bij het Rietveldtheater (Tel: 015-737 04 06 of volg de link)

Na in Delft de spits afgebeten te hebben zullen er vervolgrepetities en verdere try-outs plaatsvinden en uiteindelijk is er natuurlijk de première. De precieze speeldata volgen nog. Ik hou u uiteraard op de hoogte. Mensen die €100,- of meer hebben gedoneerd zullen binnenkort uitgenodigd worden een open repetitie bij te wonen.

Kortom, gericht naar de première, jullie gaan nog van mij horen. Als voorproefje stuur ik hierbij alvast de officiële voorstellingsposter. Deze is, net als de proloogfilm, gemaakt door Erwan van Buuren, met hulp van Frank van der Horst en Floris Krelage. Dank voor hun geweldige werk!

Tot vrijdag (of later),

Creatieve Groeten,

Ayke

————————– “WAKKER, Intensive careless cabaret” 8 november 2013 @ 20:30 – 22:00 Rietveld Theater, Rietveld 49 te Delft. Toegang: €9,50, voor vrienden €7,50

Over de voorstelling:

Ayke belandde op vijftien jarige leeftijd in coma. Gelukkig werd hij na drie weken wakker. Sindsdien werd hij nog veel vaker wakker.

Over Ayke: Ayke van Os ontdekte het podium op rollerskates. Hij werkte als verzekeringsadviseur en deed daarnaast diverse shows op skates en werd in 2004 Europees Kampioen Skatedance. Toen werd hij professioneel skater. Hij studeerde kleinkunst aan Theateropleiding Thopss in Amsterdam (Diploma 2010). Sindsdien is hij werkzaam als een theatrale duizendpoot. In zijn werk combineert hij zijn skates met dans, theater en eigen liedjes. Bekijk de proloog op http://www.ayke.nl

Spel : Ayke van Os Regie: Majanka Fröhlich Tekst: Ayke van Os, i.s.m. Elsbeth Vernout en Majanka Fröhlich Het Rietveld theater heeft 8-11 de eerste try-out van WAKKER.

– See more at: http://www.rietveldtheater.nl/voorstelling/cel-uit-de-drieluik-waargebeurd-vr-8-november-2013/#sthash.xrLCwNce.dpuf

Overzicht
Archief
Overzicht op Tags
No tags yet.
bottom of page