top of page

Motivatie Training

De wereld van de weekbladen, Linda, flair, Autoweek, Donald Duck. Via Jochanan en Bert van huureenacteur.nl werd ik door het creatief bureau Het Gevonden Voorwerp gevraagd om een energieke motivatie sessie te komen geven aan de callcentermedewerkers van een weekbladengigant.

Ze waren op zoek naar een heuse superheld die onderdeel is van een groter plan: Het enthousiasmeren van het personeel voor de nieuwe interne campagne met een focus op sales. In dit prachtige kostuum heb ik ze een energie boost gegeven door ze mee te nemen in het leven van een superheld en uitgelegd wat er allemaal nodig is om superheld te worden.

Een superheld die het gevoel gaf dat iedereen ook zelf een superheld zou kunnen worden en zowel bij de groep medewerkers als bij de leidinggevende een grote glimlach achterliet.

Overzicht
Archief
Overzicht op Tags
No tags yet.
bottom of page