top of page

Bartok en WAKKER duikt de studio in...


De vakantie is voorbij. Een vers theaterseizoen staat op het punt te beginnen. De highlights van het afgelopen half jaar waren, naast uiteraard de succesvolle financiering door jullie en natuurlijk het verder ontwikkelen van WAKKER, mijn rol als verteller in de Notenkraker van Het voormalig Holland Symfonia Orkest en het spelen van de rol van “Bartok” in de familiemusical Anastasia. Daarnaast heb ik ook een viertal heerlijke jeugdmusicals geregisseerd.

Door het repeteren en spelen van de rol van “Bartok” in de musical Anastasia maakte ik voor het eerst op de vloer kennis met Majanka Frölich. Anastasia stond onder haar regie. Onze samenwerking beviel zo goed dat dat ik trots kan meedelen dat Majanka ook de regie van “WAKKER” gaat doen!

We duiken vanaf half september de repetitiestudio in en onze eerste try-out staat geplanned in het Rietveldtheater te Delft op vrijdag 8 november om 20:00.

De precieze speellijst volgt nog. Ik kijk uit naar de repeties en hoop jullie te zien vanaf 8 november in de theaters.

Tot dan!

Met creatieve groeten,

Ayke

Overzicht
Archief
Overzicht op Tags
No tags yet.
bottom of page